סדנת בירה מרץ 2025

תוכן עניינים

אמ;לק סדנת בירה במוצאי שבת הבא 1.3בחודשים האחרונים מגיעות לארץ כמות בירה באמת מרשימה שקשה לאדם הסביר לעמוד בקצב ולטעום את הכל. מצד שני מגיעים באמת דברים נפלאים ומיוחדים שבא לכם לשתות.ולכן חשבתי לארגן סדנת טעימות קטנה. בסדנא נשתה 10 בירות מכל הטוב שמגיע לארץ. יהיו מגוון רחב של מבשלות וסגנונת שונים. אני אספר קצת על המבשלות, ההיסטוריה שלהם ועוד קצת, כמובן שאסביר גם על הסגנונות השונים.

פרטים טכניים:

*הסדנא תתקיים במוצאי שבת 3.1 בשעה 20:00 בשכונת פת בירושלים- כתובת מלאה תינתן לנרשמים*

*קיום הסדנא מותנה במינימום משתתפים, מוגבל לעד 10 משתתפים כדי שנוכל לשתות באמת לשתות את הבירה ולא רק לקחת שלוק.*

*עלות: 80 ש"ח**ההרשמה מגיל 18 ומעלה*

* מכיל אלכוהול, מומלץ להימנע משתייה מופרזת*

הרשמה בפרטי או במספר 050-7589841

בתמונה חלק מהבירות שנטעם בסדנא..

ארנון בן-דב

ארנון בן-דב

קיבוצניק במקור וירושלמי בהווה, מוזג בירה, שותה בירה, חוקר בירה, אוהב לדבר על בירה. נשוי למיטל.

שיתוף

רוצים סדנת בירה אצלכם?
יש לכם שאלה על בירה?

אולי תאהבו גם

מאמר אקראי מהאתר שלנו. גלו משהו חדש על בירה!

טעימות שפירא ג׳ק וינטר 2025

אחת מהבירות העונתיות האוהובת עליי בישראל היא השפירא ג'ק וינטר. לדעתי את הראשונה שתיתי אי אז ב2016, אבל למדתי להעריך אותה בסדנא בבירתנו של בירות ועץ כמה שנים לאחר מכן. בסדנא גם שמולץ סיפר שאפשר

המשך קריאה »

לקריאה נוספת

מה זה בכלל קראפט?

מה זה בכלל בירת קראפט? האם יש קשר בין קראפט לבין איכות הבירה, לגודל המבשלה או שיש סיבות אחרות? מוזמנים לצלול איתי לשאלה הזאת

קריאה נוספת >>