סיכום קצר של הפסטיבל במתחם התחנה.
ראשית שאפו ללאון על הארגון וההפקה. תמיד מרשים אותי בפסטיבלים בתחנה כמות האנשים שאין לי מושג מי הם. כאילו כיף לפגוש גם את כל החברים מעולם הבירה, אבל אם הגיעו אנשים שבזכות הפסטיבל יכנסו לעולם הקראפט אשרינו.. כדי שנוכל לטעום עוד קצת בירות לקחתי איתי את דור, חבר שהכרתי דרך בירתנו ומשם הכל היסטוריה
היו המון בירות נהדרות אבל לא נלאה אתכן בכולן אלא ניגע רק בהייליט. ולפני שאתם שואלים, כן הבאנו איתנו כוסות זכוכית- בכל זאת מקצוענים
מיד אין יזרעאל
היו מידים הנהדרים של מיד אין יזרעאל בדגש על הבארל אייג׳ד. בנוסף שתינו סייזר עם דבש מעושן שגם היה נורא טעים.
בירת ענבים של שיטה
בירת הענבים של שיטה. ז'אן מייצר בירות עם ענבים כבר לא מעט זמן. הפעם הוא השתמש בזן סמיליון שנתן קיק מגניב לבירה.
חלוץ חדש
ומעל הכל הבירות של חלוץ חדש. פתחנו במנגו IPA
ומשם לשוערים. החל מ2014 גלעד מכין אימפריאל סטאוט בכל שנה. בפסטיבל הביאו את הבירות מהשנים 2020-2022 ופרוייקט 27 שזה אימפריאל סטאוט עם קקאו ומיד. המנצחת הגדולה היא השוער של 2020 שאני יכול להגיד בכנות שבמצבה היום היא אחת מהאימפריאל סטאוטים הטובות ביותר שבושלו בארץ. למי שיש בקבוק זה הזמן(כאילו תמיד אפשר לישן עוד אבל לא חובה).
בקיצור היה פסטיבל נהדר, גם מבחינת הקהל והאווירה וגם מבחינת הבירות שהכינו המבשלות הישראליות. כיף לראות את התעודה שלהם לצד שיפור ברמת המקצועיות וכיף שגם הקהל אוהב את זה.