סיור בירות בקוויבק, קנדה
במשך שבוע וחצי טיילנו בקוויבק סיטי ומונטריאול. גיליתי ארץ עם תרבות בירה מדהימה, מבשלות ברמה הגבוהה ביותר, ובעיקר עוד עוד בירות חדשות.
במשך שבוע וחצי טיילנו בקוויבק סיטי ומונטריאול. גיליתי ארץ עם תרבות בירה מדהימה, מבשלות ברמה הגבוהה ביותר, ובעיקר עוד עוד בירות חדשות.
המלצות טיול וכל מה שצריך לדעת לפני טיסה לקוויבק סיטי: העיר העתיקה, תצפיות, טבע, אטרקציות, תחבורה, כסף, שפה, אוכל ועוד.
יוצא לי לשבת לא מעט עם חברים לטעימות של בירה. בחלק מערבי הטעימות יש מגוון בירות גדול ובחלק יש התמקדות בנושא מסויים. לפעמים יש המון בירות ולפעמים כמות קטנה. אבל יש טעימה אחת שהייתה הטובה
על היתרונות של שתיית בירה מכוס ולא מהבקבוק ולמה אתם צריכים לעשות את זה תמיד?
אז מה זה הIPA הזה שכולם מדברים עליו? האם הוא קשור להודו ומה זה השמות המוזרים האלה של הכשות ואיך זה משפיע על הבירה?
מה דעתכם על מיסים? בין אם אתם חושבים שמס זה שוד ושצריך לחלק וואצ׳רים לחמצן (אתה לא מבין, בשוודיה ניסו את זה ומאז היחס חמצן/נפש עלה בצורה משמעותית) ובין אם יש לכם לב, רובנו לא
ארבעת רכיבי הבסיס – לתת, כשות, שמרים ומים – יהיו חלק מכל בירה (טוב לפחות מ99 אחוז מהן): הסבר הכללי מה כל אחד ומה תפקידו בבירה.