בחודש מרץ יתקיימו שלוש סדנאות בירה של ארנון מסBEER- סדנת היכרות עם עולם הבירה, סדנת בירות חמוצות וסדנת בירות מתיישנות. מוזמנים להירשם.

תוכן עניינים

סדנאות בירה מרץ של ארנון מסbeer

בפעם הקודמת שניסיתי לעשות סדנא המלחמה הגיעה ושינתה לכולנו את התוכניות. אבל אחרי שחזרנו ממילואים והצלחתי לחזור ולהתייצב הגיע הזמן לחזור ולעשות סדנאות. אז החל מהחודש נתחיל לעשות סדנה או שתיים בכל חודש. הסדנאות יהיו במגוון נושאים- מסדנת בסיס של היכרות עם עולם הבירה, דרך סדנה על נושא מסוים או על סגנון זה או אחר. כל הסדנאות יכללו לצד ההדרכה טעימות ממגוון סוגים של בירות וכיבוד קל. הסדנאות יתקיימו בביתי בקטמונים בירושלים. מי שנרשם לסדנאות הקודמות מקומו נשמר אם הוא עדיין מעוניין רק תעדכנו אותי.

להרשמה

ועכשיו אחרי כל ההקדמות: הסדנאות הקרובות!
סדנת היכרות עם עולם הבירה
תאריך: 5.3
למי מיועדת הסדנא: למי שעושים את צעדיהם הראשונים בעולם הבירה או למי ששותים כבר בירה אבל רוצים להתחיל להבין מה הם שותים.
מה יהיה בסדנה: נטעם שמונה בירות שונות ממגוון סגנונות ומדינות. נדבר על מה זה בירה ומה מאפיין כל סגנון. נדבר קצת על תרבות הבירה בארץ ובעולם.
מחיר- מחיר הרצה של 75 ש"ח (בהמשך יעלה 90).
עד עשרה משתתפים.

סדנת בירה ארנון בן דוב

סדנת בירות חמוצות
תאריך: 11.3
למי מיועדת הסדנא: למי שמתעניין בעולם הבירות החמוצות, למי ששמע על זה משהו ורוצה להבין על מה כל ההייפ או למי שמוכן לבוא עם ראש פתוח לטעום בירות שונות ממה שהוא טעם עד היום. או בקיצור אם תמיד רציתם לדעת על מה אני מדבר שאני מתאר בירה בתור גרביים, טארטי, גבינה כחולה ועוד- זה המקום בשבילכם.
מה יהיה בסדנא: נטעם שבע בירות שונות, כולל לפחות אחת שלא זמינה בארץ. נדבר על מה זה בירה חמוצה, על ההבדל בין סגנונות ההכנה השונים, על ההיסטוריה שלה ועל העלייה המטאורית שלה בשנים האחרונות. מוזמנים לקרוא סקירה כללית על בירות חמוצות כאן ולקרוא כאן על הסגנונות השונים.
מחיר- 100 ש"ח
עד עשרה משתתפים

סדנת בירות מתיישנות
תאריך: 14.3
למי מיועדת הסדנא: למי שאוהב בירות באחוזי אלכוהול גבוהים, למי שמתעניין בתהליכים של יישון בירה, לבירגיקים שרוצים לצלול לעומק ולכל מי שרוצה לגלות מה עושה לבירה כמה שנים בארון.
מה יהיה בסדנא: נטעם שלושה זוגות של בירות בטעימה משווה. נשתה בירה מהשנה, ולידה נשתה אותה בירה שעברה כמה שנות יישון. נקנח עם עוד שתי בירות מיושנות, כולל אחת משנת 2015. סך הכל שמונה בירות. מוזמנים לקרוא עוד על יישון בירות כאן
מחיר- 120 ש"ח
עד שישה משתתפים.

ההרשמה לכל הסדנאות, לצד פירוט רחב יותר על כל סדנה בטופס שנמצא בתגובות. גם אם אתם לא יכולים בתאריכים האלה, אתם מוזמנים להירשם בטופס ואני אעדכן אתכם בפעם הבאה שהסדנה הזאת תהיה.

האותיות הקטנות:
*כל סדנא כמובן תלויה במינימום משתתפים ומצד שני מוגבלת בכמות, בין אם בגלל המקום אצלי בבית, ובין בגלל ששותים דברים מאוד נדירים.
*התשלום מראש- במקרה של ביטול עד 72 שעות מראש הכסף יוחזר במלואו.
*הסדנאות מגיל 18 ומעלה. צריכת אלכוהול מופרזת מסוכנת לבריאות- שתו באחריות.
לשאלות, פרטים נוספים, והרשמה מוזמנים להתקשר או לשלוח הודעה במסנג'ר או בווצאפ 050-7589841
ניפגש!

להרשמה

ארנון בן-דוב בסדנת בירה
ארנון בן-דב

ארנון בן-דב

קיבוצניק במקור וירושלמי בהווה, מוזג בירה, שותה בירה, חוקר בירה, אוהב לדבר על בירה. נשוי למיטל.

שיתוף

רוצים סדנת בירה אצלכם?
יש לכם שאלה על בירה?

אולי תאהבו גם

מאמר אקראי מהאתר שלנו. גלו משהו חדש על בירה!

לקריאה נוספת

טעימות הופ הוליגנס

הבירות של המבשלה המובילה ברומניה הופ הוליגנס הגיעו לארץ ואנחנו התכנסנו לטעימות. היו בירה עם היביסקוס, עם תה ירוק יפני ועוד סתם בירות נהדרות

קריאה נוספת >>

סייזון

סייזון הוא סגנון בירה עתיק שעבר שינויים רבים לאורך השנים. אז מאיפה הכל התחיל, מהו הסייזון כיום, ורשמי טעימה לסייזון ישראלית חדשה ומסקרנת

קריאה נוספת >>